Nya dörrar - gamla fönster
 -
Min blogg

Nya dörrar - gamla fönster

 
De gamla innerdörrarna blev fina som entre- dörrar. Alla gamla fönster har fått nytt kitt och en del fönsterrutor är utbytta, men fortfarande gamalt valsat glas .  Alla gamla pärlspontade brädor är tillvaratagna och allt ruttet borta.  Så det tar sig. Nu läggs golvet in och då kan vi snart börja planera för inredning i butiken och flytta ner alla mysiga varor som nu finns överallt inne i vårt hus. Turistsäsongen är igång och i maj är det många skolresor och pensionärsresor på ön.  Många hundratals personer landar i Bäckviken varje dag.   Kanske någon som vill handla hos oss sen.............................

0 kommentarer på Nya dörrar - gamla fönster:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint