Snart, snart börjar säsongen......
 -
Min blogg

Snart, snart börjar säsongen......

Nu önskar jag att jag kunde skriva att det är vår- krokusarna blommar för fullt och rabarbern visar sina första små små blad, men det snöade stora flingor för några timmar sen.....så .....vi får ha tålamod.
 
Idag har jag varit och hälsat finaste hven-alpackorna välkomna till ön....märkliga djur. De hummar och kurrar och man vill bara krama om deras mjuka , tjocka päls. Jag är förälskad.  Till mångas glädje och förundran framöver önskar vi dom lycka till.   www.hvenalpacka.weebly.com
 
 
 
 
 
Turistsäsongen närmar sig med stormsteg , och just nu vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med att bli klar med allt. Gäller att prioritera!  Vi har börjat röja och fixa i Café Bäckviken som ska öppnas till 1 maj, och det kommer att bli bra. Det gäller bara att komma igång!
Hoppas kunna bjuda på lite nyheter....
 
 
I Paviljongen kommer det in nya varor lite då och då som vi hoppas ska locka både stora och små, gamla och unga.
 Nostalgi=gamla bokmärken eller stycken som en del kallar dom, som byttes och samlades på finns. Läcker ROSring från The Moshi, keramik  ochi maj kommer läckra kläder från AJLAJK bl a.
 
 
 
 
 
 
Nu i veckan blir det också stor VÅR OUTLET på the Moshi i Vadensjö - du är väl inbjuden - annars får du höra av dig.... Torsdag , fredag och lördag blir det till att fynda.
 
Nu kallar sängen.....Godnatt
 
 
 

1 kommentar på Snart, snart börjar säsongen......:

Kommentarer RSS
Chick on den 16 juni 2017 00:51
Write more, thаts all I have to say. Litеrally, it seems as though yoᥙ relied on the video to make your роint. You ԁefinitely know what youre talking about, why throw away your intelligence οn just pߋsting videos tօ your sіte wһen you could be giving us something informative to read?
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint