PAVILJONG 1916 - Om oss
 -
 
     Jag heter Gunilla och bor på Ven sedan år 2008 tillsammans med min man Pelle.
 
 
   Vi njuter av allt positivt i det "lilla" samhället, lugnet och tystnaden, vågbruset och närheten till naturen.  En miljö som flörtar med din kreativitet. Nya sidor och utmaningar dyker upp.   Vårt gamla fina hus tar en del tid i anspråk, och blir rustat lite varje år. 
 
   
Den 2 juli 2011, startade vi vår sommarbutik ,Paviljong 1916.

    Det var ett fallfärdigt ruckel till förråd som legat på tomten och förfallit de senaste 20 åren. men charmen och alla fotograferande turister satte myror i huvudet och tanken utvecklades när min jobbsituationen förändrades . Så hammare, nytt virke mm blev vårens projekt och i juli kunde vi öppna vår lilla paviljong.   
                                    
       Den kallades i folkmun för Paviljongen, och i det ruttna golvet hittade vi tidningar från 1916, därav namnet.
      Tanken var en sommarbutik under turist-säsong, med olika sommarvaror , lite godis, lite sommarsaft..............., men säsongen har fortsatt.........så nu blandar vi gammalt och nytt, efter årstids-säsong i stället.
 
       Nu driver min man VenTaxi - och kör turer och sightseeing på Ven under sommarsäsongen och bokade turer till och från Kastrup under hela året.
 
 Lantkänsla, vågkluck, tystnad, kreativitet, glädje, natur, fotografera, historia...mm bla . Söker du något av detta ? Kom till Ven.. 

Hårt arbete, men visst är det värt lite arbete att få vara på denna vackra ö.
 
  
 Hoppas ni tittar förbi i sommar. 
 
     
       Välkomna till oss i Paviljongen Nilla och Pelle
 
 
 
 
 
 
jos
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint