SMYGPREMIÄR PÅ GÅRDEN
 -
Min blogg

SMYGPREMIÄR PÅ GÅRDEN

IDAG SMYGÖPPNADE JAG MIN SOMMARBUTIK PÅ GÅRDEN PÅ EFTERMIDDAGEN I GASSANDE SOL.  DET FANNS OLIKA SORTERS KORGAR, KRUKOR OCH BLOMMOR, I FÖRSTA HAND MÅRBACKA PELARGONER, MEN ÄVEN EN FANTASTISKT FIN MÖRKRÖD HÄNGPELARGON, LAVENDEL OCH CHOKLADMYNTA, EN FAVORITÖRT SEDAN FÖRRA SOMMAREN ATT HACKA NER I CHOKLADKAKAN.   1000- TALS TURISTER HAR GÄSTAT ÖN IDAG, FÖR HVENS KONSTRUNDA ELLER BARA HELT ENKELT FÖR ATT NJUTA AV DENNA FANTASTISKA Ö. ETT TIPS ÄR ATT VARA I GOD TID TILL BÅTEN FÖR ATT FÖRSÄKRA SIG OM EN PLATS.  TIDIGA TURERNA ELLER VÄNTA TILL EFTERMIDDAG OCH STANNA OCH KÄKA PÅ NÅGON AV ALLA MATSTÄLLEN PÅ KVÄLLEN.   SISTA BÅTEN GÅR FRÅN VEN KL 21.
NY HÄRLIG DAG MED SOMMARVÄRME I MORGON ÄR UTLOVAD FRÅN SMHI.
 
Site Builder drivs av  Vistaprint