PÅ LÖRDAG ÖPPNAR BUTIKEN ÄNTLIGEN....
 -
Min blogg

PÅ LÖRDAG ÖPPNAR BUTIKEN ÄNTLIGEN....

Nu har det varit dåligt med bloggandet, men istället har vi äntligen börjat se slutet på renoveringen och början på butiken. Hurra!  Allt är färdigmålat inne och golvet blev målat för andra gången ikväll.  Imorgon skall det inredas och förberedas inför lördagens öppning.  Tack vare STOR HJÄLP från fantastiska grannar och vänner är vi nu snart i mål. STORT TACK TILL ER ALLA!
Ön är i sin finaste skrud nu, midsommar har passerat med fantastisk blomning, fina kransar blev det, och nu blommar alla rosor, lavendel och hortensian har börjat så smått.   Är även förälskad i och  otroligt fascinerad av alla taklökar som blommar med fantastiska små underverk till blommor - kolla noga nästa gång. Dessa lökar vill helst inte ha så mycket passning/vattning och klarar vintern riktigt bra. En växt för alla.
 
Varmt välkommen till Ven och Paviljongen isommar - som sagt så öppnar vi kl 13 på lördag, 2 juli.
 
Site Builder drivs av  Vistaprint