Första veckan intensiv..... i solsken och regn
 -
Min blogg

Första veckan intensiv..... i solsken och regn

Nu har vi överlevt första veckan i butiken i både solsken och ösregn och det har tagit en del på lagret.  "Shirley" är populär(se bland produkterna) , zink-ljusstakar, stickling-krukor, smycken, kläder och kronprinsessan Mary-pelargonen mm.  Har även fått in andra upplagan av boken "Överlevare" som presenterar öns alla entreprenörer och  innovatörer . Lättläst och trevlig läsning! Rekommenderas!           Tycker synd om alla turister som åkt långt och inte får uppleva vår härliga ö i sol! Men sånt é livet!
Nu har jag beställt SPEL - Yatzy bl a, som kanske kan underlätta i väntandet på båten hem igen.   Snart är solen här igen......................................   //Nilla
Site Builder drivs av  Vistaprint