Sensommar- höstkyla
 -
Min blogg

Sensommar- höstkyla

Nu är ytterligare en vecka och helg till ända. Hinner inte med... Varit med på "Höstyra" i stan, och torgat för första gången. Skoj! Många möten med bekanta och obekanta. Fina små butiker med massor av goda ostar, marmelader och en favorit saffranshonung med valnötter. Mums!
 
   Nu har vi äntligen fått skylten, så alla besökare och boende på ön kan hitta oss lättare i Bäckviken.  
     Denna helgen har butiken varit öppen både lördag och söndag, och vi har haft många trevliga besökare. Men ön håller på att stänga för säsongen, inte mycket öppet här längre, så det gäller att ha matsäck med.
 Tycho Brahe museét och Tycho Brahe Cafe´t har oftast öppet längst.
   Nästa helg är det avslutning på härliga Tuna Krog som sen lämnar ön efter 3 år, vi önskar Micke och Rita lycka till med nästa projekt i Landskrona och är lyckliga att det är så nära för oss att besöka.
Min härliga katt och kompanjon i butiken, Kerstin.
Godnatt - dags att ladda för ny vecka i höstkylan.
Nilla
Site Builder drivs av  Vistaprint