Julveckan
 -
Min blogg

Julveckan

   
Så är vi inne i julveckan och huset är julpyntat med mycket ljus, mossa, hyacinter och finaste innegranen i läcker säck.
     Otippat går julen i år i RÖTT - vilket är ovanligt i mitt hus, som annars är väldigt vinrött, rosa, vitt, silver och grönt. Men man kan ju tillåta sig att ändra varje år om man vill, eller hur?
 
Idag blir det julbak - kanske lite julgodis också. 
 
Jag kommer att hålla öppet i Paviljongen någon av juldagarna - förmodligen Annandag Jul och troligtvis även någon av mellandagarna för alla som önskar glittra lite extra till nyår med Moshis läckra smycken och ev färska tulpaner till nyårsfesten.   Följer du bloggen så lägger jag ut info.  Nu vill jag önska alla en FRIDFULL JUL , så som vi alla önskar.
 
Julkram  från Gunilla
 
Site Builder drivs av  Vistaprint