Stillsam och fridfull .......
 -
Min blogg

Stillsam och fridfull .......

Ja,  en fridfull och absolut den  stillsammaste julen jag varit med om på länge.... tid för eftertanke och återhämtning.....jotack, en superförkylning hjälpte till och hostan håller fortfarande i och gör att jag sitter här nu istället för att sova.  Men den går över så småningom.  Idag skippade jag rester på julmat och lagade istället enl Sanna Edhins självläkande kokbok, en uppbyggande och virusdödande LÖKSOPPA, som var jättegod och en dundersallad med rödkål, morot, äpple, lök och en god dressing med vitlök och olivolja mm.  Maken tuggade misstänksamt, men bet lojalt ihop.  Imorgon ska Paviljongen ha öppet för förbipasserande Venbor och gäster.....som kanske behöver hitta något till nyårsfesten  ,,  Kanske eller ha recept på löksoppa.... Varmt välkomna...
Host...host och godnatt.
Site Builder drivs av  Vistaprint