top of page

     Jag heter Gunilla och bor på Ven sedan år 2008 tillsammans med min man Pelle.

    Vi njuter av allt positivt i det "lilla" samhället, lugnet och tystnaden, vågbruset och närheten till naturen. En miljö som flörtar med din kreativitet. Nya sidor och utmaningar dyker upp. Vårt gamla fina hus tar en del tid i anspråk, och blir rustat lite varje år.

Den 4 juli 2011, startade vi vår sommarbutik ,Paviljong 1916.

  Det var ett fallfärdigt ruckel till förråd som legat på tomten och förfallit de senaste 20 åren. men charmen och alla fotograferande turister satte myror i huvudet och tanken utvecklades när min jobbsituationen förändrades . Så hammare, nytt virke mm blev vårens projekt och i juli kunde vi öppna vår lilla butik.

    Den kallades i folkmun för Paviljongen, och i det ruttna golvet hittade vi tidningar från 1916, därav namnet. En sommarbutik som vill inspirera och "Smycka" kom till , med både Ven producerade produkter, presenter, kläder, blommor och div sommar attiraljer.

     Nu driver min man VenTransporter - då VenTaxi gick i coronagraven 2020 tyvärr, och kör istället bud, bagage och andra nödvändigheter på, till och från Ven.

Lantkänsla, vågkluck, tystnad, kreativitet, glädje, natur, fotografera, historia...mm bla . Söker du något av detta ? Kom till Ven..

Hårt arbete, men visst är det värt lite arbete att få vara på denna vackra ö.

Hoppas ni tittar förbi i sommar. 

       Välkomna till oss i Paviljongen Nilla och Pelle

jos

bottom of page